top of page

BRITA GUSTAVSEN, 2P


ROMMET

Jeg har utforsket fargenes samspill med hverandre og lekt meg med forskjellige kunstuttrykk og komposisjoner, har brukt Imagetransfer og musikk som inspirasjonskilde.


OM PROSJEKTET: Jeg vil finne min strek og kunstuttrykk gjennom fargestudie, bruke en litt annen tilnærming
enn det jeg vanligvis gjør, fokusere mer på fargeflatene og malingens stofflighet. Vil få en større forståelse av fargeteori, bruke de 7 fargekontrastene. Jeg begynte å male mange små fargekomposisjoner, så prøvde jeg foto/image transfer metoden, brukte tegningene mine, 2 fotografier og jobbet med fargene, maling og penselstrøk. Fant til slutt en form og et nytt virkemiddel i denne prosessen, som fungerte godt for meg i denne oppgaven. Jeg har malt med akrylmaling, brukt pensel, foto, tegninger og metoden Image transfer på hovedbildet, Rommet 1. størrelse 60x80 cm lerret.


BIO: Brita Gustavsen født 1966, oppvokst i Lillestrøm, Viken. Bor nå på Skjetten. Har jobbet i omsorgsyrket i mange år. Vi bosatte oss i Dubai fra 1994-2008, jobbet der en periode med kunstutstillinger i samarbeid med en Irakisk kunsthandler med kunst hovedsakelig fra Irakiske kunstmalere. Deltatt på en rekke workshop og samlinger innen kunstmaling, olje og akryl i De forente arabiske emirater. Deltatt på et helgekurs i kreativ maling og de 2 siste årene har jeg tatt billedkunstutdanningen ved Nydalen Kunstskole.


KONTAKTINFO
Tlf 48284964
E-post britagu@gmail.com


VERKSLISTE: Pris ved forespørsel.


1. Rommet 1. 60x80 cm. Akrylmaling på lerret
2. Skogen 2. 60x80 cm. Akrylmaling på lerret
3. Rommet 3. 50x60 cm. Akrylmaling på lerret
4. Rommet 4. 50x70 cm. Akrylmaling på lerret
5. Rommet 5. 22x35 cm. Akrylmaling på lerret

Brita_1. Rommet
Brita_2. Skogen
Brita_3.Rommet
Brita_4.Rommet
Brita_5.Rommet
bottom of page