top of page

UTE SCHUMACKER, 2P
 

ARMENE I KORS 


Vi kommuniserer med kroppsspråk. Bevist og ubevisst. Avhengig av situasjonen kan samme posisjon gi uttrykk for ulike følelser.


OM PROSJEKTET: Det kan være veldig forskjellige årsaker til at man legger armer i kors. Man kan for eksempel være fast bestemt, være tenkende, avvisende, aventende, tilbakketrukket, avslappet eller at man fryser. Jeg har utforsket motivet med ulike materialer, teknikker og formater for å teste hvilke forskjellige uttrykk og stemninger dette kan formidle. I eksemplene som jeg viser i utstillingen har jeg brukt akvarell og fargeblyanter på et forholdsvis lite format.
Jeg er fascinert av hvor ulikt man kan tolke et motiv. Kroppsspråk og situasjon kan være veivisende, men samtidig vil egen erfaring og opplevelse også være avgjørende for hvordan man oppfatter det man ser.


BIO: Jeg er født 1977, oppvokst og studert i Tyskland, flyttet til Norge før 17 år siden og bor i Oslo med to flotte tenåringsgutter. Jeg har en variert yrkesbakgrunn fra både reiseliv, økonomi og mange år innenfor HR. Å uttrykke meg gjennom tegning og farge har alltid vært en viktig del av fritiden min.


KONTAKTINFO:
Tlf.: 99 42 26 64
Epost: ute.schumacher@gmail.com


VERKSLISTE:
1. Barn med armene i kors, 17 cm x 24 cm, akvarell, (400 kr)
2. Fire gutter med armene i kors, 29,7 cm x 42 cm, avkarell og fargeblyant, (900 kr)
3. Kvinne med armene i kors (1), 29,7 cm x 42 cm, avkarell og fargeblyant, (900 kr)
4. Kvinne med armene i kors (2), 15 cm x 24 cm, avkarell og fargeblyant, (400 kr)
5. Par med armene i kors, 24 cm x 32 cm, akvarell og fargeblyant, (700 kr)

Ute_1. Barn med armene i kors
Ute_2. Fire gutter med armene i kors
Ute_3. Kvinne med armene i kors (1)
Ute_4. Kvinne med armene i kors (2)
Ute_5.Par med armene i kors
bottom of page