top of page

ÅSHILD BASSO;  2A 

  

OVERGANG  

Jeg er i en overgangsfase. Det er den jeg tegner. Bilder som dukker opp når jeg går inn i dypet av meg selv.  

  

OM PROSJEKTET:  Disse bildene kom først til meg for tre år siden. Lyden fra en tromme endret bevisstheten min. Jeg drømte i våken tilstand. Jeg skrev ned opplevelsene. For å huske. For å forstå. Jeg ønsket å forme dem om til fysiske bilder. Da hovedoppgaven kom var jeg klar. Det var disse bildene jeg ville jobbe med. Bildene fra dypet av meg selv. Bilder som har veiledet meg i overgangen til noe nytt.  

Jeg vil jobbe videre med en langt større serie. Hovedoppgaven består av en liten del. Kun begynnelsen. Overgangen er ikke fullført. 

   

  

BIO:  Jeg begynte å male for 20 år siden. Tegne for to år siden.  I 2008 tok jeg en fireårig deltidsutdannelse innen kunstterapi. Der lærte jeg spontane uttrykk. Ut i fra følelsene mine, indre symboler og drømmeverdenen. Uttrykk uten tanke på teknikk og kvalitet. Uttrykk som gav meg kontakt med en større del av meg. Større forståelse av meg. Kunstterapien ble en sentral del i mitt arbeid med mennesker. I 2018 tok jeg mine første male- og tegnekurs ved Nydalen kunstskole. I 2020 hoppet jeg inn i 2.året på billedkunstutdannelsen. I samme periode tok jeg flere kurs innen samisk sjamanisme. Bildene mine kommer derfra.   

  

KONTAKTINFO:  

Tlf.: 916 35 931  

Epost: ashild.basso@gmail.com 

Nettside: ashildbasso.com 

  

VERKSLISTE   

  1.  Øyeåpner, A2, blyant på papir  

  2.  Oppdeling I, A3, blyant på papir  

  3.  Oppdeling II, A3, blyant på papir  

  4.  Oppdeling III, A3, blyant på papir  

Øyeåpner
Oppdeling I
Oppdeling II
Oppdeling III
bottom of page